logo

Ask Questions, Get Answers

 
X
 Search
Want to ask us a question? Click here
Browse Questions
Ad
Home  >>  Class-V Math  >>  Numbers
0 votes

A group of 29 adults and 13 kids are travelling in a bus. Cost of 1 adult ticket is Rs. 105 and cost of 1 child ticket is Rs. 56. How much is the total cost of the tickets for the entire group?

Can you answer this question?
 
 

1 Answer

0 votes
Total Adults = 29
Cost of 1 Adult ticket = Rs. 105
Total cost of adult tickets = 29 X Rs.105 = Rs.3045
Total kids = 13
Cost of 1 kid ticket = Rs. 56
Total cost of kids tickets = 13 X Rs.56 = Rs. 728
Total cost of tickets for the entire group = Rs. 3045 + Rs.728 = Rs. 3773
answered Feb 6, 2014 by fingeazy
 

Related questions

Ask Question
student study plans
x
JEE MAIN, CBSE, NEET Mobile and Tablet App
The ultimate mobile app to help you crack your examinations
Get the Android App
...